8 Октомври 2017 год. – Откриване на AGBU София Неделно Училище „Хайлер“ 2017 – 2018 год.
6:20, 08-10-2017

На 08.10.2017 AGBU София неделно училище „Хайлер“ за 4та поредна година откри занятията за изучаване на арменски език и култура. Откриването се проведе в „Алианс”, езикова школа за деца и възрастни, където от тук нататък ще се провеждат неделните занимания на малките хайлерчета.

Председателят на AGBU София „Парекордзаган“ , г-н Арно Куюмджиян приветства родителите и децата и изнесе подробна презентация, за бъдещото развитие на AGBU София „Хайлер“ . Прекрасните учителките Армине Манукян, Нина Андрян и Ануш Киракосян, от своя страна бяха подготвили с много любов интересна презентация за всички, със спомени от дейностите на AGBU София „Хайлер“ през изминалата година и също така представиха каква ще бъде програмата на децата до края на годината.

Почетният председател на AGBU София „Парекордзаган“ Соня Авакян – Бедросян пожела на всички много успех, любознателност и здраве и изказа специални благодарности на г-жа Соня Желева, за малките подаръци предоставени на децата от „Алианс”, както и за това, че предоставя с любов три големи училищни стаи в „Алианс”, езикова школа за деца и възрастни, където вече с лекота и удобство ще се провеждат неделните занимания на „Хайлер.

След приветстването за откриването, г-н Арно Куюмджиян, разряза вкусната торта, която бе украсена много красиво, с арменската азбука и децата очакваха с нетърпение да опитат от сладкото изкушение. Благодарим на Гроника Кавафян, Лусия Медзикян и Тигран Торосян, членове на AGBU София „Парекордзаган“ , които поздравиха децата и с много любов помагат за доброто развитие на неделното училище!

На добър час скъпи деца!

 
В момента има 150 посетителя в сайта

+359 2 / 851 93 78 | 1000 София ул. "Бачо Киро" №29
2014-2016 © Copyright AGBU Sofia, Bulgaria