Вечер на гръцката кухня
12:12, 24-06-2006

YP секцията към „Парекордзаган”- София представи третата по ред вечер на национална кухня в Арменския културен дом в София.

В горещата съботна вечер на 24 юни докато Швеция става свидетел на отпадането на националния й отбор от Световното първенствор, а Мексико и Аржентина загряват за решителен двубой, YP вече са „загрели” и дори посрещат гостите на Вечер на гръцката кухня. Събитието е подготвено от Серж Манашян, отговорник за развеселителната програма на YP и главен готвач, както и дузина ентусиасти. Сред 84-мата гости имаше познати лица от арменската общност, както и български и международни приятели от Австрия, Италия, Финландия и Германия. Залата бе преобразена в цветовете на гръцкото знаме (синьо и бяло), а навсякъде бяха разпръснати карамфили и рози. Автентичната атмосфера бе допълнена от гръцка музика, а традиционното меню, придружено от най-доброто узо на пазара, за пореден път накара всички да забравят, че се намират в София.


Ползите от това добре планирано и реализирано събитие все още предстоят- базата с данни на YP се разширява и всички създават нови приятелства. Едни от най- повтаряните въпроси от страна на гостите бяха „Кога е следващата тематична вечер?” и „Какво следва, можем ли да помогнем?”и това е най- добрата оценка за досегашната ни работа. Едно е сигурно- софийските YP-та ще работят, за да отговорят на тези въпроси, като се забавляват и участват активно в социалния живот на арменската общност в София.

снимки от събитието

 
В момента има 69 посетителя в сайта

+359 2 / 851 93 78 | 1000 София ул. "Бачо Киро" №29
2014-2016 © Copyright AGBU Sofia, Bulgaria
Уеб дизайн